Електронна поща

електронна поща : ipbz@abv.bg

вторник, 31 декември 2013 г.

АРХИПАСТИРСКИ БЛАГОСЛОВ ДО КЛИРА,ВЕРНИТЕ НА ИСТИННОТО ПРАВОСЛАВИЕ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ


   




               Измина още една година. От броенето на вековете,от живота ни.

       Една година в очаквания,в радости,в успехи,в разочарования,в мъки,изобщо изпълнена със всичко което ни поднася живота. Спомнете си Еклисиаст: „За всичко има време и място под слънцето”.

       Днес ние си мислим за онези две неща в края на тази безвъзвратно отиваща си 2013 година. Какво искаме да оставим в нея и какво искаме да вземем в новата.

       Оставяме в старата разочарованията си,предателствата,горчивината. Оставяме злото и хората които са ни го сторили,нека Бог им прости за всички грехове сторени върху нас,и частицата от Истинската Църква в България,която всячески се опитват да умъртвят. Оставяме хората които не пожелаха да вървят с нас,по нашият път,това е техният избор .Оставяме лошото.

 

       На прага на 2014 година,взимаме любовта на онези които са с нас през всичките години,Бог да им въздава в изобилие всичко.Взимаме надеждите и новите приятелства,които ни донесоха толкова радост и сила.Взимаме мъдростта натрупана през тази година,и поемаме всички напред,та пренесено всичко това в новата 2014 год.,да се преумножи и даде изобилни плодове.

 

       Боже на вековете,благослови всички през настъпващата 2014 година,дари ни здраве,надежда и много любов.Дари ни хляб да задоволим глада си,дари ни радост за да измием сълзите си,дари ни благопреуспяване за да можем да изградим и изживеем живота си достойно.Дари ни вяра,която да може да върши чудеса в живота ни.Дари ни надежда че отброяваме достойно годините на живота ни.Дари ни възможност да живеем в духовна пълнота с Теб.За всичи всичко каквото желаят дари Боже!

 

      Дари на България сила да събере разпилените си чеда,да насити всички с благата си.

       Но най-вече ни дари любов Господи която всичко претърпява,която не отпада!

 

         Благословен път на идващата 2014 година от Рождество Христово!

                                                     По Божия милост

                           Негово Блаженство и Високопреосвещенство

                    Месемврийски Митрополит Г-н,Г-н + СЕРГИЙ

 

                                           ВИСШ ЦЪРКОВЕН СЪВЕТ

                  ИСТИННО ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА